HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

A fejfájás megszűntetése gyógyszer nélkül

2015.01.30. 07:02 :: Fodor Tomi

Megfelelő alvás ellenére is fáradtnak érzed magad, sokszor könnyezel, piros a szemed? Fejfájás gyötör, de nem találod az okát? Lehet, hogy a körülötted lévő elektromos kütyük a bajok okozói.

Az ok pedig nem más, mint azok az elektromos eszközök (például számítógép, rádiótelefon), amelyek pozitív töltésű ionokat bocsátanak ki működés közben. Ellensúlyozásukra olyan berendezés(ek)re van szükség, amelyek ellentámadásba lendülnek és negatív töltéssel csökkentik a tüneteket.

 

Otthonunkban korszerű megoldást jelenthet a Therapy Air iOn, a Zepter International levegő ionizátora, amely a következő technológiát alkalmazza: a ventillátor a szűrőrendszer felé továbbítja a levegőt, majd a megtisztított levegő áthalad a negatív ion generátoron és negatív ionokkal dúsul. Amikor a negatív ion koncentrátum eléri a megfelelő értéket, a negatív ionok és a levegőben keringő pozitív töltésű porszemek valamint mikrobiológiai eredetű szennyeződés részecskéi összekapcsolódnak, a megnövekedett átmérőjű szennyeződés-részecskéket pedig a szűrőrendszer kiszűri mielőtt a megtisztított levegő visszajutna a légtérbe.

http://www.zepter.hu/MainMenu/Products/Medical/TherapyAir/TherapyAirIon.aspx

 levego41.jpg

A levegő tisztítását azonban nem csak „hazai pályán" lehet megoldani. Ehhez kínál segítséget ez az autóban is használható levegőionizátor. A szivargyújtóhoz csatlakoztatva a negatív töltésű ionok teljesen vegyszermentesen veszik fel a harcot a cigarettafüst, a kipufogógáz vagy akár a házi kedvencek kellemetlen szaga ellen az autóban.

http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=856497

levego42.jpg

Ez a kis USB pedig az irodában kínálja az egészséges levegő lehetőségét azáltal, hogy a belőle kiáramló negatív ionok megkötik a pozitív töltésű részecskéket (por, virágpor, füst, háziállatok bőrpikkelyei), azok pedig a megnövekedett súlyuk miatt lehullanak.

http://www.hu.all.biz/usb-levego-ionizator-frissito-g3685

 levego43.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr847094155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása