HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Sosem gondoltad volna, hogy ezzel vethetsz véget a kellemetlen szagoknak

2015.04.30. 07:00 :: Szerző01

Számos jótékony hatása miatt a negatív ionok koncentrációját érdemes mesterséges módon növelni a környezetedben.

grmeporgr.jpg

A negatív ionok garantáltan pozitívan hatnak

A lakás olyan kisebb helységei, ahol korlátozott a légmozgás (mondjuk mosdó, WC, a tároló helyiségek, közlekedő folyosó), megkönnyítik a baktériumok szaporodását, ami nem kívánt szagokkal járhat együtt. Ezeket a kellemetlen mellékhatásokat nem csak a hagyományos tisztítószerek segítségével tudjuk karban tartani, de egy levegő ionizátor is segíthet ebben.

Megszüntetni a kellemetlen szagokat, a beépített UV lámpa elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt. A légtisztítóban nem szükséges betétet cserélni, így nincs semmilyen plusz költség. A szennyeződésgyűjtő fémlemez könnyen tisztítható a hangtalanul működő készülékben.

Az ionizált levegő jó hatással van az allergiát kiváltó por vagy pollenek ellen is. Működés közben szinte észre sem venni, mégis nagy segítség az egészségmegóvásban.

Szólj hozzá!

Címkék: vírus egészség allergia légszűrő levegő gomba baktérium otthon takarítás légszennyezés por szag pollen penész porszennyezés tiszta levegő légtisztító levegőszennyezés ionizátor szállópor levegőtisztítás UV lámpa légtisztítógép légszűrőgép

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr747383384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása