HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Az ionizátor lesz a menő extra az autókban

2015.06.29. 12:25 :: Szerző01

Egyre többen használnak levegőionizátort, és már nemcsak a lakásban, hanem az autódban is. Ha ezt észreveszik az autógyárak, előbb-utóbb megjelennek majd az ionizátoros kocsik.

A negatív ionok a levegő olyan elektromos töltéssel rendelkező részecskéi, amelyek lekötik és eltávolítják a levegőben található szennyező anyagokat és regeneráló hatással vannak a légző- és idegrendszeri működésre.

 zglozgvol.png

Különféle egészségmegőrző készülékek képesek negatív ionokat előállítani, és egy részét már nem csak a lakásban használhatod. Ilyen a JO-6271 autós levegőionizátor, amely eltávolítja a füstöt, a szagokat és a port. Védi az agyat, a szemet, elősegíti a koncentrációt, csökkenti a stresszt, és növeli az éberséget vezetés közben. Javítja a tüdőfunkciót, könnyebbé teszi a légzést, akadályozza a légkondícionáló által okozott betegségeket, megelőzi a fertőzéseket (pl. H1N1). Könnyen használható autóban szivargyújtóról, de akár otthon vagy az irodába is üzemeltetheted az adapterről, bár az ilyen nagy légterű helyeken jobb eredmény érhető el szobai készülékekkel.

Ami viszont a JO-6271-es igazi ütőkártyája: a ma kapható autós levegőionizátorok általában 10 000 - 50 000 ion/cm3 negatív iont bocsájtanak ki, ezzel szemben a JO-6271 több mint 3 800 000 ion/cm3-t. Töltődésre fel!

Szólj hozzá!

Címkék: autó levegő ionizátor negatív ion

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr457582498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása