HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Minden autómentes nappal javíthatsz az alakodon!

2014.11.18. 10:45 :: Fodor Tomi

Ha nemcsak a tiszta levegő, de a formád is fontos, hagyd az autót a parkolóban és heti rendszerességgel tedd meg az alábbiakat.

Sétálj!

Még ha az utad 90 %-át tömegközlekedéssel is teszed meg, akkor is többet fogsz sétálni, mintha autóval mentél volna. Egy 65 kilós ember közepes tempójú sétával 10 perc alatt 68 kalóriát éget el.  

Tekerj!
A biciklizés nem növeli az üvegházhatást és nagyjából 9 kalóriát éget percenként. Vagyis nem bolygónk jégtakarója lesz vékonyabb, hanem a derékméreted.  

tisztalevegő legtisztitás legszuro.jpg

Ebédelj kényelmesen!
Ha otthon hagyod az autót nem fog az a veszély fenyegetni, hogy menet közben fogyaszd el az ebéded. Ez nem csak a közlekedés, de a testsúly szempontjából is veszélyes. Vizsgálatok bizonyították, hogy aki nyugodt körülmények között, terített asztalnál étkezik, az kevesebbet eszik, mint az, aki kapkodva. Főleg azért, mert nincs ideje a jóllakottság érzésének kialakulni, illetve abból adódóan, hogy az olyan figyelemelterelő tevékenységek, mint a tévénézés és vezetés, arról is elvonják a figyelmet, hogy mennyi ételt kívánunk valójában.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség fogyókúra fogyás környezetvédelem levegő tiszta levegő légtisztító levegőtisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr256912405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása