HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Az ablakrolók portalanításának legpraktikusabb módja

2014.10.10. 13:08 :: Fodor Tomi

Az ablakokon megtelepedő por az egyik legnagyobb ellensége az otthon tiszta levegőjének. Ezzel a pofonegyszerű módszerrel könnyen és környezetbarát módon szabadulhatunk meg ettől az allergiát és prüszkölést okozó, egészségtelen jelenségtől!

dvdv.jpg

A levegő szállópor koncentrációja, az utcáról bekerülő és lakásban felvert port mind a roló lamelláin ülepszik le, és pár hét leforgása alatt olyan hatást kelt, mintha sosem takarítottak volna a lakásban, mindemellett pedig rendkívül egészségtelen is. Az igazság az, hogy még az ablakpucolásnak is szívesebben lát neki az ember, mint ennek az aprólékos munkának, ami ráadásul sosem sikerül makulátlanul. Ezzel a pofonegyszerű módszerrel azonban könnyen és környezetbarát módon szabadulhatunk meg a portól, és teremthetünk friss és tiszta levegőt a lakásban: készítsünk oldatot meleg vízből és ecetből fele-fele arányban, majd fogjunk egy olyan zoknit, aminekmár egy ideje nem találjuk a párját (ha egyszer eltűnt, többé úgysem lesz meg...). Újdonsült portörlőnket mártsuk a természetes tisztítószerünkbe, majd húzzuk a kezünkre, és kezdjük meg a takarítást!

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség levegő otthon takarítás por szállópor

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr986777537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása