HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Szívtunk már eleget!

2014.09.22. 08:57 :: Fodor Tomi

Sokan vagyunk úgy vele, hogy elég volt.

Unjuk, hogy maszkban biciklizünk, utáljuk, hogy bár korszerű autónk van, mindig pont akkor nem használhatjuk, amikor nagyon kéne, mert szmog riadó van. Nem szeretünk zárt ablaknál porszívózni, és száz kilométert utazni azért, hogy tiszta levegőt szippanthassunk. Nem akarjuk asztmavizsgálatra hordani a gyerekünket vagy azon aggódni, hogy nagypapának mikor lesz köhögő rohama a magas szállópor koncentrátum miatt. Szívtunk már eleget!

df.jpg

Azért indítjuk ezt az oldalt, hogy legyen egy légtisztító fórum, ahol összegyűjtjük azokat az alapvető információkat, amelyre mindenkinek szüksége van, ha tenni akar a környezete egészségesebbé tételéért. Nekünk, tenni akaróknak pedig szükségünk van mindenkire, mert a változás mindig az egyének szintjén kezdődik. Minél többen vagyunk, annál kevesebb lesz a poratka, annál kevesebb lesz a szmog riadó és az asztmás gyermek. Olvasd rendszeresen ezt az oldalt, és ha úgy érzed, hogy szívtál már eleget, akkor cselekedj!

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem levegő tiszta levegő légtisztító Magyarország levegőtisztítás

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr56699719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása