HTML

Levegőtisztaság

Friss topikok

Hordozható pozitivizmus

2015.06.04. 07:26 :: Szerző01

Sokat ül a számítógép előtt? Sok az elektromos kütyü a környezetében? Megfelelő alvás ellenére is fáradtnak érzi magát, sokszor könnyezik, piros a szeme? Fejfájás gyötri?

 

Az okok az olyan elektromos eszközökben keresendők, mint a számítógép vagy a rádiótelefon, amelyek működés közben pozitív töltésű ionokat bocsátanak ki. Ha ezek az ionok túlsúlyba kerülnek, sok embernél okozhatnak mással nem indokolható tüneteket.

 55h5h.png

A képen látható USB stick negatív ionok leadásával képes javítani a levegő minőségét. Amikor működésbe lép, az ionok szétszóródnak, és megkötik a pozitív töltésű részecskéket. Ettől a levegőben szálló por, virágpor, füst, háziállatok bőrpikkelyei nehezebbek lesznek, és lehullnak. Az 5 dolláros kütyü gyorsított szállítási ideje 3-4 nap Magyarországra.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp légszűrő trükk levegő légtisztító légtisztítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://levegotisztasag.blog.hu/api/trackback/id/tr77497128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása